Visites guiades‎ > ‎

Escoles

Els serveis pedagògics d’EmpordàBrava ofereixen a la comunitat educativa un ampli ventall d’activitats adaptades a tots els
nivells formatius. El programa educatiu d’EmpordàBrava està format per tallers i visites que permeten treballar diferents aspectes de la història a Catalunya. El servei de visites educatives d’EmpordàBrava pretén apropar el patrimoni cultural als estudiants d’arreu, tot despertant la curiositat pel coneixement de la història i la cultura. És a partir d’aquesta que podem apropar als alumnes el nostre passat per així poder entendre el present i intuïr el futur.

Els guies d’EmpordàBrava compten amb un gran coneixement de metolodogies educatives vinculades a les noves corrents pedagògiques orientades a l’experimentació i el despertar de la visió crítica de l’alumne, així com a potenciar la seva imaginació i creativitat a través d’eines com poden ser la història i l’arqueologia. La nostra filosofia educativa es basa en un coneixement integral del terreny, on intervenen tant les humanitats, les ciències socials com les ciències naturals.