2º TAPA VERDERA DE PALAU-SAVERDERA

8 de març 2014, 8:49 publicada per info empordabrava
EmpordàBrava col.labora amb la 2º edició del Tapa Verdera de Palau Saverdera. Organitza Ajuntament de Palau-Saverdera. No et perdis la ruta de la Tapa! Història i gastronomia. EmpordàBrava hi col.labora realitzant dues visites guiades i un taller de realització de sabó amb oli reciclat
Palau-saverdera celebrarà la segona edició de la Tapa Verdera, ruta turística i gastronòmica pel Balcó de l'Empordà, els dies 28, 29 i 30 de març de 2014.

L'objectiu d'aquesta activitat és doble: donar a conèixer el poble a través de visites guiades a llocs d'interès turístic i donar a conèixer també la nostra oferta turística i comercial.

Els participants a la ruta de la tapa han de fer una consumició mínima a 8 dels 9 establiments col·laboradors i, d'aquesta manera, poden participar en el sorteig de:

Una degustació de tapes amb beguda inclosa per a dues persones a cal Pintor
Una garrafa d'oli de 2 litres de Can Ramis
Un menú degustació per a dues persones a Terranova Espai Gastronòmic
Un arròs negre de l'Empordà per a dues persones al restaurant del Centre Cívic
Un lot de vins de ca l'Enric Turisme Rural
Un dinar per a dues persones a ca la Júlia
Dues garrafes d'oli de 2 litres de la Cooperativa
Un lot d'embotits artesanals de la carnisseria can Barrot
Un lot de vins de l'Empordà de Can Rafalet
Paral·lelament a la ruta de la tapa, es faran visites guiades gratuïtes el dissabte i el diumenge, a partir de les 10.30h. Aquestes visites començaran a l'església, continuaran pel museu rural de Can Caussa, la sala Vilamarí i la torre del rellotge.

Àlex Turró conduïrà la visita guiada de dissabte i Arnald Plujà, la de diumenge.

Com a activitats complementàries hi haurà:

Un taller gratuït per fer sabó amb oli, que es farà dissabte 29 de març a les 16h a la plaça Diputació. Activitat gratuïta per a grans i petits de la mà de l'empresa EmpordàBrava.
Presentació de gintònics (a 5 euros el combinat), durant tot el cap de semana a Ca l'Enric Turisme Rural.
Ruta a peu fins el poblat neolític. Diumenge a les 10.30h (sortida des de Ca la Júlia). Inclou la visita als dòlmens del mas Bofill i la Devesa, amb l'acompanyament d'un guia de l'empresa EmpordàBrava. Preu de 3 euros pels adults i d'1 euro pels menors de 7 a 12 anys. Excursió no recomanada per a menors de 7 anys.
CONSULTEU EL FULL INFORMATIU QUE TROBAREU A LA WEB DE L'AJUNTAMENT DE PALAU-SAVERDERA PER CONÈIXER MÉS DETALLS SOBRE EL FUNCIONAMENT DE LA TAPA VERDERA.
També trobareu el Reglament de la Tapa Verdera 2014 com a document adjunt. 
Organitza: Ajuntament de Palau-Saverdera

http://palausaverdera.cat/index.php?noticia=231&idioma=1
Comments