Qui SoM?

Visites Guiades Rutes Culturals Rutes Naturals Senderisme Rutes Gastronòmiques D.O. Empordà Educació Turisme Història  Tallers Didàctics Tallers Educatius Gestió divulgació i difusió del patrimoni empordanés EspaiArtEmpordà Art Artesania km0 Conferències Exposicions

EmpordàBrava és un projecte empresarial jove, caracteritzat per un marcat esperit emprenedor i un fort arrelament al territori empordanès, i en especial al terme municipal de Castelló d’Empúries. La nostra oferta empresarial està orientada a la gestió, divulgació, difusió i  dinamització del patrimoni cultural, natural i gastronòmic sempre des d'una perspectiva integral del nostre territori amb la voluntat d’oferir un complet i expert apropament al patrimoni, que garanteixi sempre un alt criteri qualitatiu treballant en tots els àmbits amb professionals amb una extensa formació i experiència. La nostra oferta d’activitats pretén apropar el coneixement i gaudi del territori a tots els públics sota premises responsables, sostenibles i ecològiques amb el medi ambient. Coneixedors de la importància del treball en xarxa, EmpordàBrava col·labora amb altres entitats empordaneses, per a garantir i millorar l’eficiència i la qualitat de cada una de les seves propostes.

 Oferim visites guiades i rutes naturals, culturals i gastronòmiques pel territori de l’Empordà i rodalies amb la voluntat de convertir el nostre patrimoni en un element viu i dinàmic, EmpordàBrava ofereix un ampli servei que comprèn diverses activitats pedagògiques -aptes per a tots els nivells educatius, des d‘infantil fins al nivell universitari-, i diferents propostes de guiatges i activitats adreçades a tot tipus de col·lectius. 

 EmpordàBrava s’encarrega també de la realització de projectes tècnics destinats a la gestió, administració i dinamització d’espais i monuments culturals.

EmpordàBrava compta amb un equip jove, complet i expert, que es caracteritza per la seva formació en coneixements d’història, prehistòria, art classic i medieval, arqueologia, ciències ambientals, gestió del patrimoni i en recursos i sistemes pedagògics. Tot l’equip té una llarga experiència de treball en l’àmbit de visites comentades i tallers didàctics en el territori de l’Empordà, ja que hi han treballat durant anys per altres empreses. Comptem entre el nostre equip amb guies oficials de Catalunya, guies oficials del Cap de Creus, guies especialitzats en el Parc Natural del Cap de Creus, guies especialitzat en prehistòria  així com personal  especialitzat en la història de les ruïnes d'Empúries, la ciutadella de Roses,  la vila de Castelló d'Empúries i el monestir de Sant Pere de Rodes punt claus per la coneixença del nostre territori. 

REdescobrEIX l'Empordà de la mà d'EmpordàBrava!!!


Empordabrava't!!


Comments